Το κράτος ό,τι προσωπείο και αν φορέσει δεν αλλάζει και θα λειτουργεί πάντα ως κατασταλτικός μηχανισμός οποιασδήποτε ελεύθερης έκφρασης. Η κατάσταση στα μπουντρούμια της δημοκρατίας όλο και χειροτερεύει. Τα έγκλειστα αδέρφια μας δίνουν έναν αγώνα ο οποίος πολύ καλά φιμώνεται και αποσιωπάται από τα ΜΜΕ, η καταστολή εντείνεται και εκτός των φυλακών με συλλήψεις, ξυλοδαρμούς και εκδόσεις αγωνιστών, ο νεοναζισμός αναζωπυρώνεται, η δημοκρατία στρώνει το κρεβάτι στις διεθνείς αγορές ώστε να συνεχίσουν να απομυζούν ό,τι έχει απομείνει στο κοινωνικό σύμπλεγμα και η κρατική ευημερία καλά πατεί πάνω σε πτώματα προσφύγων και μεταναστών.

Η κοινωνία σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι άμοιρη ευθυνών, διότι η απάθεια η οποία την χαρακτηρίζει δηλώνει συνενοχή. Ως αναρχικοί αρνούμαστε και δεν δεχόμαστε να περιμένουμε τις «ιδανικές συνθήκες» και την κοινωνία να επαναστατήσει. Δεν δεχόμαστε μια ζωή υποτέλειας, μιζέριας και υποδούλωσης. Πράττουμε και θα πράττουμε στο εδώ και στο τώρα για την πραγμάτωση της αναρχίας μέσα από την κάθε στιγμή της ζωής μας. Αηδιάζουμε με τους “συντρόφους” που το μοναδικό πρόταγμά τους είναι η κάλυψη της κινηματικής τους υποχρέωσης. Δεν ενδιαφερόμαστε για τη λογική της χριστιανικής βοήθειας στους πρόσφυγες, δεν τρέφουμε αυταπάτες για κανενός είδους ανθρωπιστικής λύσης στο ζήτημα του μεταναστευτικού. Επιλέγουμε η ενέργειά μας να ξεσπά σε επιθέσεις ενάντια στους μηχανισμούς που δημιουργούν την ανάγκη για μετανάστευση.

Είμαστε με την πολύμορφη αναρχική δράση, ας διαλέξει ο καθένας τα όπλα του.

Στεκόμαστε δίπλα στα αναρχικά αδέρφια μας ανά τον κόσμο εντός και εκτός των τειχών της φυλακής και δηλώνουμε συνένοχοι με όσους παλεύουν για την ανατροπή των κρατών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση με έξι βόμβες μολότοφ στο πρώην Υπουργείο Αιγαίου στη Μυτιλήνη (Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής) τα ξημερώματα της Τρίτης 8/12/2015.

Όσο επιτίθεστε και εντείνετε την εκδικητικότητά σας απέναντι στους συντρόφους μας εμείς θα αντεπιτιθόμαστε με όλο και μεγαλύτερη λύσσα.

Από το κολαστήριο των ελληνικών φυλακών ως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων, με λύσσα και συνείδηση ενάντια στην διεθνοποιημένη καταστολή,εχθροί μας είναι οι τράπεζες και τα υπουργεία.

O Μαύρος Δεκέμβρης να μην τελειώσει ποτέ, να πραγματώνεται κάθε ώρα, κάθε μέρα και κάθε μήνα διεθνώς ως το τέλος των κρατών.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ!

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ!

-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΗ ΛΕΣΒΟ-

ΠΗΓΗ